Cursussen

Cursussen:

Een zwangerschap brengt een periode van veel veranderingen met zich mee.
Een goede voorbereiding, geeft je een beeld van wat je mag gaan verwachten in deze periode.

Ter voorbereiding van al deze veranderingen bied ik een aantal cursussen aan. Deze cursussen zijn zowel in klein groepsverband, als in privé sferen te volgen, die op zowel jou als op je eventuele partner gericht zullen zijn.

Tijdens de cursussen wordt op een interactieve manier in gegaan op zowel theoretische als praktische informatie. Maar ook jullie eigen inbreng is van groot belang, met jullie vragen / verwachtingen / gevoelens wordt een cursus grotendeels ingevuld. Hiermee wordt de cursus net iets persoonlijker en bruikbaarder in jullie eigen situatie.

Soms is het vanwege gezondheidsredenen of persoonlijke redenen prettiger om een cursus in je eigen omgeving te kunnen volgen. Ook dit bied ik aan, waarbij de volledige cursus inclusief cursusmateriaal + praktijkoefeningen + cursusbenodigdheden bij jou thuis wordt geregeld. Op deze manier wordt een cursus op en top persoonlijk toegepast op jouw eigen situatie.

Mocht je er nog vragen over hebben of op zoek zijn naar een privé cursus, neem dan even persoonlijk contact met mij op.

Belangrijke mededeling COVID-19/coronavirus:

In verband met het COVID-19/coronavirus gelden er vanuit het RIVM en het kabinet een aantal adviezen. Uiteraard wil ik tijdens mijn werkzaamheden preventief zorg dragen voor zo min mogelijke verspreiding van het virus, om zo zorg te dragen voor onszelf, onze kinderen en anderen. Ik hou de adviezen nauwlettend in de gaten en ik zal mijn werkwijze daarin zo nodig aanpassen. 

Wat betekenen de adviezen voor de cursussen?
Op dit moment is het weer mogelijk cursussen te laten plaatsvinden op locatie, mits de 1.5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kunnen de fysieke cursussen alleen in een kleiner groepsverband plaatsvinden. Om iedereen zoveel mogelijk van cursussen te kunnen voorzien, zullen er extra cursussen in digitale vorm worden aangeboden. Dat houdt in dat deze extra cursussen qua inhoud volledig overeen zullen komen met de cursussen op locatie, alleen zal de cursus plaatsvinden in een digitaal afgeschermde ruimte. Binnen deze ruimte wordt een videoverbinding opgezet, waarbij iedereen elkaar kan zien en horen. Op deze manier is het toch mogelijk een cursus te volgen.