Cursussen

Cursussen:

Een zwangerschap brengt een periode van veel veranderingen met zich mee.
Een goede voorbereiding, geeft je een beeld van wat je mag gaan verwachten in deze periode.

Ter voorbereiding van al deze veranderingen bied ik een aantal cursussen aan. Deze cursussen zijn zowel in klein groepsverband, als in privé sferen te volgen, die op zowel jou als op je eventuele partner gericht zullen zijn.

Tijdens de cursussen wordt op een interactieve manier in gegaan op zowel theoretische als praktische informatie. Maar ook jullie eigen inbreng is van groot belang, met jullie vragen / verwachtingen / gevoelens wordt een cursus grotendeels ingevuld. Hiermee wordt de cursus net iets persoonlijker en bruikbaarder in jullie eigen situatie.

Soms is het vanwege gezondheidsredenen of persoonlijke redenen prettiger om een cursus in je eigen omgeving te kunnen volgen. Ook dit bied ik aan, waarbij de volledige cursus inclusief cursusmateriaal + praktijkoefeningen + cursusbenodigdheden bij jou thuis wordt geregeld. Op deze manier wordt een cursus op en top persoonlijk toegepast op jouw eigen situatie.

Mocht je er nog vragen over hebben of op zoek zijn naar een privé cursus, neem dan even persoonlijk contact met mij op.

Belangrijke mededeling COVID-19/coronavirus:
Gezien mijn werkzaamheden met zwangeren, kraamvrouwen en pas geboren baby’s wil ik zoveel mogelijk preventief zorg dragen voor zo min mogelijke verspreiding van een virus. Dit betekent dat ik mogelijk nog aanpassingen in mijn werkzaamheden hanteer die landelijk niet meer van toepassing zijn.