Verloskunde

Verloskunde:

Wat kan ik van mijn bevalling verwachten? Hoe en waar kan ik mijn kindje het beste laten slapen? En hoe ga ik de volgende keer borstvoeding geven in combinatie met mijn oudste kindje?

Dit zijn vragen die bij je kunnen spelen tijdens je zwangerschap of in / na je kraamtijd.
Het is belangrijk om met alle vragen, gevoelens en verwachtingen, tijdens of na je zwangerschap, bij iemand terecht te kunnen. Daarbij is het fijn het gevoel te kunnen hebben vrij en open te kunnen zijn over alles wat je bezighoudt.

Mocht je naast de begeleiding van je eigen verloskundige / gynaecoloog nog behoefte hebben aan een stukje extra begeleiding, kan ik je / jullie dit bieden op een laagdrempelige en niet tijdsdruk gevoelige manier. Met een afspraak bij je thuis, blijf je in je eigen omgeving en krijg je op een ontspannen manier uitleg of antwoorden op jouw specifieke situatie en vragen.

Om up-to-date en correcte informatie aan jou en je eventuele partner te kunnen verstrekken, vind ik het belangrijk continu te blijven leren. Ik verdiep mijzelf daarom actief in recente onderzoeken op verloskundig- en gezondheidsgebied.