Borstkolven

(Huur) Borstkolven:

Voor de regio ’s-Hertogenbosch, Nuland en omgeving verhuur ik kolven. Daarnaast is het ook mogelijk een kolf te huren vanuit regio Meierijstad, denkend aan bijvoorbeeld Schijndel en Sint-Oedenrode.

Soms is het nodig om een kolf te gebruiken, een aantal voorbeelden hiervan zijn:
– Je kindje is te vroeg geboren en kan nog niet aan je borst drinken
– Het is nodig om je borsten extra te stimuleren tijdens het op gang brengen van de borstvoeding
– Of je hebt te maken met wat moeilijkheden tijdens de borstvoeding

Het is prettig wanneer je, tijdens deze periode, gebruik kunt maken van 1 en dezelfde kolf.
Voor de gehele periode dat je de kolf nodig hebt, kun je bij mij voor €2,50 per dag de kolf huren. Hierbij schaf je eenmalig zelf een kolfsetje aan, die in overleg specifiek op jou tepelgrootte wordt gekozen.

De kolf + kolfset kunnen opgehaald worden, maar in overleg ook thuis worden bezorgd.
Voorafgaand aan het gebruik geef ik uitleg hoe de kolf het beste gebruikt wordt en wat belangrijke aandachtspunten zijn. Mocht je een kolf willen huren, kun je telefonisch contact opnemen.

Daarnaast verkoop ik producten die van belang kunnen zijn tijdens de borstvoedingsperiode en het kolven. Hierbij bekijk ik samen met je wat nodig is en wat het beste bij je past.

Mocht je op zoek zijn naar advies met betrekking tot het aanschaffen van een eigen kolf, kun je ook bij me terecht. Er wordt dan besproken wat jouw specifieke wensen zijn, wat is nodig in jouw situatie en welke kolf sluit daar het beste bij aan. Neem voor een desbetreffend advies even contact op.